We hebben er afgelopen maanden hard aan gewerkt, maar de nieuwe website van Jobla Media staat vanaf nu online. Voor ons een mijlpaal, want samen met de nieuwe website introduceren wij ook een nieuw aanbod aan diensten om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Lees snel verder.

De eerste nieuwe dienst waar wij je graag meer over willen vertellen is het uitbesteden van je social media. Aanwezig zijn op social media is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Door middel van social media blijf je zichtbaar bij jouw doelgroep. Door te kiezen voor social media beheer door Jobla Media hoef je niet elke dag meer tijd vrij te maken om bezig te zijn met het beheer van jouw social media en is het niet meer nodig om urenlang op zoek te gaan naar inspiratie. Wij zorgen voor één tot vijf social media posts per week. In de posts wordt de huisstijl van je bedrijf doorgevoerd zodat je goed herkenbaar bent voor je potentiële klant. Omdat wij regelmatig gaan posten gaan we een positieve indruk achterlaten in het hoofd van je potentiële klant. Natuurlijk blijf je zelf eigenaar van je social media en ben je gewoon vrij om mee te denken over nieuwe social media berichten.

Drone beelden

De tweede nieuwe dienst die wij aan gaan bieden is het maken van videobeelden en foto’s met een drone. Met een drone laat jij jouw klanten je bedrijf van een totaal andere kant zien. Vanuit de lucht verras jij je klanten met een totaal andere blik op je bedrijf.  Drone beelden zijn bijvoorbeeld mooi tijdens een zomerse dag voor zomerse plaatjes, maar minstens net zo mooi als er sneeuw is gevallen voor een heerlijk winters gevoel. Bekijk hiernaast de video met diverse voorbeelden.

Hosting & service

Ook na de oplevering van jouw website is Jobla Media de partner aan je zijde voor de hosting & service van jouw website. Jobla biedt pakketten aan voor WordPress onderhoud, de hosting van je website en wil jij met je bedrijf overstappen naar Microsoft 365, dan kunnen wij je helpen om deze stap te maken. Door te kiezen voor hosting & service van Jobla kies jij voor een partij die 7 dagen per week voor je klaar staat, 24/7 een oogje in het zeil houdt en actief meedenkt om je website nog beter te maken. Voorkomen is beter dan genezen. Informeer daarom vandaag nog naar de mogelijkheden voor hosting of een onderhoudspakket.

Om de uitbreiding in diensten mogelijk te maken werken wij vanaf heden samen met een aantal zeer talentvolle ondernemers. Op de pagina ‘over ons’ vertellen wij je alles over Jobla en kan je ons team ontmoeten. Samen werken we elke dag hard om onze klanten te voorzien van nieuwe media uitingen. We werken dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten van een nieuwe website tot een flyer: Bij Jobla Media is het allemaal mogelijk!

SOCIAL MEDIA

Deel dit bericht

Het lezen waard…

Ook erg interessant