Modern en van nu

Logo ontwerp uitgevoerd
door Jobla Media

Wil je een nieuw bedrijf beginnen of heeft je huisstijl een opfrisbeurt nodig? Dan kan Jobla Media je helpen bij je nieuwe huisstijl en logo om jouw bedrijf te voorzien van een modern jasje waar het de komende jaren goed vooruit mee kan. Naast een logo is het mogelijk om je huisstijl door te voeren in een lay-out voor social media, handtekeningen en verschillende soorten drukwerk.

Van stap tot stap

Het proces

Een goed logo is niet zomaar gemaakt. Er zijn een aantal dingen waar rekening mee gehouden moet worden. Een voorbeeld hiervan is de doelgroep. Is het logo duidelijk genoeg en spreekt het de doelgroep aan. Met onder andere dit in het achterhoofd bespreken we jouw wensen en gaan we aan de slag met een aantal voorstellen. Jij geeft aan wat jou het meeste aanspreekt en zo nodig adviseren wij jou daarbij. Op deze manier gaan we net zo lang door tot er iets tussen zit wat het nieuwe logo wordt van je onderneming!

Van stap tot stap

Huisstijl

Naast je nieuwe logo kunnen wij ook iets betekenen bij het ontwikkelen van een huisstijl. Deze huisstijl kunnen we vervolgens doorvoeren in onder andere verschillende soorten drukwerk, je (nieuwe) website en een e-mail handtekening. Op deze manier zorgen we ervoor dat je op elk mogelijke manier herkent kunt worden door je (potentiele) klant, dit zorgt voor vertrouwen.