Open Source

De fotografie
van Jobla Media

Fotografie is een belangrijk onderdeel van een goede website. Het vat jouw tekst goed samen en versterkt daarmee ook het hele geheel. Want zeg nou zelf: Pagina’s met alleen maar lange lappen tekst zijn ontzettend saai om te lezen. Jobla Media werkt samen met Since’93 om je website te voorzien van mooie en duidelijke fotografie.

Van veel markten thuis

Soorten fotografie

Jobla Media is er voor allerlei soorten fotografie. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je teampagina op je website te voorzien van moderne en duidelijke portretfoto’s. Of om eigen productfoto’s bij de artikelen in je webshop te zetten, inplaats van hetzelfde wat ontzettend veel andere webshop hebben. Je hoort het al: er is ontzettend veel mogelijk. Als laatst hebben we nog een weetje die wij je niet willen ontnemen: Alle foto’s op de website van Jobla Media zijn ook geschoten door Since’93.

Van veel markten thuis

Kosten

Omdat wij belangrijk vinden dat jouw website is voorzien van mooie en doeltreffende foto’s rekenen wij geen extra toeslag over de foto’s die gemaakt zijn door Since’93. Wij gaan dus geen extra bedrag rekenen over de foto’s en je betaalt alleen wat Since’93 vraagt per uur. Onder andere de locatie en het aantal foto’s hebben invloed op de totaal prijs van het maken van foto’s. We maken graag een offerte voor je op en adviseren je graag wat het beste past bij jouw bedrijf. Neem daarvoor contact met ons op.